Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

  • 10-08-2012  - Gisteren liepen nog enkele WAA medewerkers de allerlaatste prullen van het veld te rapen. Toen restte nog de gelige aftekeningen op het grasveld als fysieke herinnering aan het Zomerparkfeest 2012 (zie ook Google Earth 51°22'7.30"N/6°10'28.09"O). Alles was weer brandschoon. Mijn Zomerparkfeest zweet heb ik weggebubbeld. Mijn spieren en geest kregen weer wat rust. De accordeonklanken van Tren van Rowwen Heze, een cadeau van de honderdjarige Antares, zijn verstorven. De dieren weer opgeruimd. De vrijwilligers weer naar huis. Wat blijft zijn de vriendschappen, de herinneringen en de foto's. De tocht begon met de fantastische Stones klanken van onze eigen Rocks off en via onder andere Blaudzun, Kapok, Rina Mushonga, Electric Wizard, JAH6, Case Mayfield, Erwin Garcia, Jodymoon, Meisje van de zee, Rowwen Heze, Henk de Velde, Dope D.O.D., Hans en Greetje, Mursk & Sjoeff, Gers Pardoel en het bruisende feestje van de Venlo All Stars DJ-team zijn we langzaam weer veilig de haven ingevaren. Daarmee komt er een einde aan het 36e Zomerarkfeest. De bezoekers hebben vanuit hun hart de honderden vrijwilligers een staande ovatie gegeven voor al dit werk. Wij applaudisseren voor al onze Vrienden van het Zomerparkfeest, al onze sponsoren en al onze subsidienten. Voor al die giften, werkuren, materiaal waarmee wij dit jaarlijkse culturele volksfeest kunnen opbouwen. Bedankt.
    We zien u graag terug voor het 37e Zomerparkfeest op donderdag 1 augustus 2013. Zet alvast maar in uw agenda, want het is weer vroeg in het jaar, zodat u uw vakantie erop af kunt stemmen!

    Dieren van de Ark
    Heel veel meer foto's in de fotoseries op op de site van Ger van der Heijden en lees het prachtige gedicht van stadsdichter Herman Verweij