Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

 • 29-04-2016  -

  Je kunt zeggen wat je wilt van museum van Bommel van Dam, maar de muurschilderingen zijn opvallend kleurrijk en fleurig. Op de knalwitte muren hebben kunstenaars en kunstenaars in de dop allerlei soorten mensen in allerlei poses en in allerlei kleuren geschilderd. Geen graffiti-spuiter die het waagt het te besmeuren. Kunst heeft wat dat betreft nog een hoge status. Tijdens het Zomerparkfeest is van deze mooie tekeningen weinig te zien. Daar zorgen de opbouwers wel voor. Een week van te voren wordt dat gebied afgezet met bouwhekken met zwarte zeilen. Of een andere kleur, maar het effect blijft hetzelfde. Je ziet er niks meer van! Als vrijwilliger, cateraar of artiest kun je er nog wel een beetje van genieten, maar de tienduizenden bezoekers niet. Helaas. Dus als je ervan wilt genieten, dan kun je straks als het weer droog is op een mooie lente- of zomerdag in het Julianagras gaan liggen turen naar de parkbrede schilderingen. Doe dat dan vóór 18 augustus of ná 1 september. Dan ligt het weer helemaal vrij. Daar tussenin organiseren we straks weer dat gezellige tuinfeestje voor heel de stad en de regio.


  De muurschildering straks niet te zien vanaf de Amigo dansvloer.

 • 24-04-2016  -

  We zijn ook een beetje trots op de nominatie van Mieke. Mieke Verhaegh. Zij maakt kans op de titel Zakenvrouw Noord-Limburg 2016! Mieke is onze grote inspirator voor het subsidieteam. En niet alleen inspirator. Zij heeft het pad naar de Provincie Limburg geplaveid waardoor wij naar de status van Cultuurplaninstelling konden wandelen. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Zij vindt het Zomerparkfeest zo'n gaaf festival, dat ze haar collega’s inzet voor ons. Hoe tof! Mieke is in haar dagelijkse werk directeur bij TRIAS BV en maatschappelijk betrokken. Innovatie is een inspiratiebron voor haar succes. De nominatie is een meer dan verdiende waardering voor haar vrouwelijk ondernemerschap. Op donderdag 23 juni wordt de winnaar in Theater de Maaspoort in Venlo bekendgemaakt. En dat ben je nog niet zomaar! De jury komt naar haar toe en beoordeelt haar op eigenschappen als visie, innovatie, doorzettingsvermogen, financiën en leidinggevende capaciteiten. Zoals wij Mieke kennen, zit dat wel goed!

  Succes Mieke! Namens alle vrijwilligers van het Zomerparkfeest

 • 08-04-2016  -

  De Zomerparkfeest Quiz speelt nog door mijn hoofd. Of zoals anderen me vertelden de Zomerparkquiz. Ik heb een paar foto’s voor de kenners onder ons van het bijna veertigjarige festival. De experts van het park. De absolute addicts. De Parknerds of Zomerparkfeest-addicts. Laten we maar meteen beginnen: “Wie zijn dit?”. Artiesten die in het Julianapark hebben opgetreden.... Veel succes!

  A.   B.

  C.  D.