Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

 • 02-07-2014  -

  Het thema BOEM! past helemaal bij het Zomerparkfeest. Verrassen zit in onze genen en verrassingseffecten staan nu centraal in het Julianapark. Om je plotseling te verrassen met bijzondere ervaringen. Maar … bij deze blog past het helemaal niet.
  deze blog gaat over de speciale touringcar die langs de omliggende dorpen gaat rijden om liefhebbers van ons festival op te halen en ’s
    nachts weer heelhuids thuis te brengen. Dan moet je geen boem hebben. Munckhof biedt tegen een zeer aantrekkelijk tarief touringcarvervoer naar ons festival aan. Voor slechts € 12,50 per persoon (inclusief 3 consumptiebonnen) reserveer je een plek voor een retourreis met vertrek vanaf diverse plekken in Noord-Limburg. Er zijn drie routes. Venray – Horst – Sevenum – Venlo en om 1:00 uur terug. Maasbree – Baarlo – Venlo en om 1:00 uur terug en Reuver – Belfeld – Venlo en om 1:00 uur terug.
  ’s Nachts voor enen moet je dan even naar het NS station. Daar vertrekt de bus of vertrekken de bussen. En reken maar dat het daarin ook heel gezellig is! Je kunt meer erover lezen en je hiervoor inschrijven via  https://touringcar.munckhof.nl/zomerparkfeest. Als je met een groep bent vanaf 25 personen, kun je zelfs direct contact opnemen, zodat er zelfs eventueel een extra opstapplaats is toe te voegen aan de route. Dat doe je dan via zomerparkfeest@munckhof.nl. Dat is nog eens een service van een van de trouwe sponsoren van het Zomerparkfeest.  Woon je wat verder dan de stad? Geen probleem met de Munckhof!