Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

  • thumb 25-07-2012  - Vriendschap wil je natuurlijk delen. Daarom is het mogelijk Vriendschap voor het Zomerparkfeest cadeau te geven aan iemand anders. Voor een verjaardag, een bijzondere gelegenheid of gewoon omdat je Vrienden bent!

    Je kunt via de site makkelijk iemand Vriend maken. Als extra optie kunnen we je een toepasselijke cadeaukaart bezorgen, zodat je ook daadwerkelijk iets te geven hebt. Dit kan bijvoorbeeld ook in een combinatie met een mooi boek of een fles wijn. Bij Boekhandel Koops en bij Wijnhandel Dielen op de Klaasstraat liggen dan ook kaarten die je meteen in kunt vullen.

    Als je nog voor het einde van deze maand iemand Vriend maakt, ontvangt diegene een uitnodiging voor de speciale Vriendenavond op dinsdag 31 juli. Met een voorproefje op het Zomerparkfeest, een gloednieuw T-shirt, exclusieve optredens en spannende extra's.

    Ook maken Vrienden weer kans op een plekje in de L1-luchtballon, die op zondag vier mensen over het terrein laat vliegen met als bonus een exclusief privé-concert van Meindert Talma in de ballon.

    Wil je meer informatie over de Vrienden van het Zomerparkfeest? Klik dan hier.
Word vriend!