Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 18-07-2012  - De Picknick op zaterdagmiddag (dit jaar in een Love Boat-thema) is al jaren een vaste waarde en een fantastische traditie op het Zomerparkfeest. En die traditie houden we graag in stand.

  Een picknick is een picknick. Daar zijn we ons van bewust. En daar hoort een hapje bij. Natuurlijk is er een uitgebreid catering-aanbod waar iedereen gebruik van kan maken. En over zelf meegebrachte toastjes of wat hapjes doen wij niet moeilijk.

  Als organisatie hebben we de laatste jaren wel geconstateerd dat het eigen verteer niet beperkt blijft tot een blokje kaas, een toastje of een pakje drinken voor de kids. Hele dozen wijn en complete maaltijden worden tevoorschijn getoverd. Dat is niet de bedoeling. Ook niet vanwege veiligheid. Vorig jaar hebben wij glasscherven op moeten ruimen. Dit is met spelende kinderen niet te verantwoorden.

  Wij vragen daarom vooral om begrip. Het Zomerparkfeest draait volledig op vrijwilligers (inclusief bestuur). Behalve de enorme inzet van die honderden mensen, kost het organiseren van een vierdaags gratis festival een hele hoop geld. En dat wordt voornamelijk bekostigd door de verkoop van bonnen.

  Daarom gaan wij vanaf dit jaar controleren op de bewuste flessen wijn. De Parkregels zijn hierin ook duidelijk.

  De Love Boat Picknick begint zaterdag 4 augustus om 14.00 uur. Op het programma staan onder andere One Take Charlies, Baer Traa Quartet en Dries Roelvink.

Word vriend!