Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

  • thumb 11-07-2012  - Het kan u haast niet ontgaan, maar het is vandaag precies 50 jaar geleden dat The Rolling Stones voor het eerst optraden. Op 12 juli 1962 speelde de band hun eerste show ooit in de Marquee Club in Londen onder de naam The Rollin' Stones.

    The Rolling Stones zijn de ultieme overlevers in de popmuziek. Dit heuglijke feit gaan we komend Zomerparkfeest vieren met een mooie dik aangezette tribute onder de naam: rocks off! Stones in het park.

    Wij hebben de band inmiddels al in actie gezien, en kunnen verklappen dat het gaat knallen! De fine-fleur van muziekmakend Venlo doet mee. Om de wisselende gedaantes van Mick Jagger zo goed mogelijk te vangen is gekozen voor een keur aan verschillende zangers en zangeressen. Zij stellen zich graag voor in het onderstaande filmpje (Kristel Roulaux en Jomy Boky onbreken).

    Dagblad de Limburger maakte afgelopen weekend een mooie special met daarin een groot stuk van Marco van Kampen over het rocks off!-project daarin. Een link naar dat artikel vindt u >hier<.Word vriend!