Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

  • thumb 10-07-2012  - Het Zomerparkfeest gaat dit jaar van start met Project SAFARI. Vanuit alle vier de windstreken worden donderdag 2 augustus grote kunstobjecten in parade naar het festival gebracht.

    De kunstwerken worden de komende weken gemaakt onder de bezielende leiding van vier Limburgse beeldend kunstenaars: Korneel Jeuken, Erik Habets, Jeroen van Bergen en Etienne van Berlo. Overal bouwt de lokale bevolking mee. In Blerick en Tegelen zijn nog mensen nodig. Aanmelden kan via programma@zomerparkfeest.nl.

    Noord, Oost, Zuid, West, ofwel: Velden, Nettetal, Tegelen en Blerick. In die vier dorpen zijn de kunstenaars de komende weken aan het werk. Ze bouwen alle vier grote dieren, symbolen voor de verschillende dorpen. De vier iconen trekken op de eerste festivaldag in parade naar het terrein en blijven alle dagen zichtbaar in het park.

    De stoet van project SAFARI begint te trekken rond 19.00 in de binnenstad, vlak voordat het Zomerparkfeest start op de eerste dag. De iconen uit de vier verschillende windstreken blijven alle dagen zichtbaar in het park. Voor de bouwen van de iconen in Blerick en Tegelen zijn nog mensen nodig. Aanmelden kan via programma@zomerparkfeest.nl
Word vriend!