Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

  • thumb 07-07-2012  - Het Zomerparkfeest zoekt mensen in Tegelen die willen helpen bij het realiseren van een kunstwerk. De komende editie van het festival wordt afgetrapt met een parade van kunstwerken vanuit alle vier de windrichtingen.

    In Velden, Nettetal, Tegelen en Blerick wordt onder begeleiding van een professionele kunstenaar gewerkt aan een groot rijdend kunstwerk. Door de lokale bevolking. De vier kunstobjecten trekken op de eerste festivaldag in parade naar het terrein en blijven alle dagen zichtbaar in het park.

    In Tegelen zijn we nog op zoek naar mensen die mee willen doen: bouwers, brekers, architecten, carnavaslisten, timmermannen, dromers, doeners professionals, amateurs, jongeren ouderen, noem maar op! Iedereen wordt opgeroepen. Input en ideeën zijn nodig. Interesse? Op zaterdag 14 juli om 11:00 uur is er een informatiebijeenkomst in de voormalige Kievit aan de Grotestraat 66 in Tegelen.

    Onder leiding van Etienne van Berlo gaat er gebouwd worden. Wordt het een boot? Wordt het een beest? U bepaalt het! Op zaterdag 14 juli is er een informatiebijeenkomst op de Grotestraat 66 in Tegelen. Na afloop wordt meteen begonnen.

    Mail voor meer info naar etiennevanberlo@gmail.com, of bel 06-18978605.
Word vriend!