Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 03-07-2012  - Het programma voor het Senior Zomerparkfeest is bekend. Thei & Marij vieren hun 25-jarig artiestenjubileum op het Zomerparkfeest en ook Sandra en Marco en de VinylBoys staan op het podium. Anders dan voorgaande jaren is er een vrije verkoop van kaarten via Theater de Maaspoort.

  De presentatie van de middag is in handen van Herm Pollux. Verder is er plek voor De Oldtimers en Hay & Marian van den Ham. De middag wordt dit jaar voor het eerst muzikaal omlijst door het Zomerparkfeest Hoésorkes o.l.v. Sef Gubbels.

  Het Senior Zomerparkfeest is bedoeld voor iedereen van 55 jaar en ouder. Kaarten zijn zoals altijd verkrijgbaar via SOB Venlo, de Stichting voor Senioren (voorheen Stichting Open Bejaardenwerk). Daarnaast is dit jaar een nieuwe samenwerking aangegaan met Theater de Maaspoort. Een kaartje kost € 7,50 en geeft behalve toegang recht op een kop koffie met een stuk vlaai en twee consumptiebonnen. De kaartverkoop gaat hard, er zijn nog slechts ruim 100 kaarten verkrijgbaar. Daaronder ook een aantal plaatsen aan stamtafels.

  Net als bij reguliere Maaspoort-voorstellingen kunnen kaarten voor het Senior Zomerparkfeest besteld worden via telefoon, internet en gewoon aan de kassa. Er worden geen reserveringskosten berekend, behalve als entreekaarten thuisgestuurd moeten worden. Dat kost €2,50. Als alternatief kan men via internet ook een e-ticket kopen. Hieraan zijn geen reserveringskosten verbonden. Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet meer worden teruggenomen.

  Het programma van het Senior Zomerparkfeest begint op vrijdagmiddag 3 augustus om 14.00 en duurt tot 17.00 uur. De tent gaat om 13.00 uur open.

  Contactgegevens Theater de Maaspoort:
  T: 077- 3 207 207
  E: www.maaspoort.nl
Word vriend!