Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 18-12-2012  - Mister and Mississippi, Men on the Run, Kunstbende en DJ's Java & Get A Job maken het programma van zomerparkfeest vaart door compleet.

  Mister and Mississippi is nieuw en opkomend. De band presenteert een week na onze avond haar debuutplaat. Sfeervolle, warmbloedige muziek gemaakt door echte mensen. Opende dit jaar al voor Patrick Watson en Blaudzun. In die hoek moet je het ook zoeken.

  De Venlose band Men on the Run opent de avond. Hun eerste plaat is klaar en verschijnt zeer binnenkort. DJ's Java & Get A Job sluiten af. Tot slot zal ook de Kunstbende weer aanwezig zijn. Zij geven ruimte aan de grootste talenten van de provincie. Een selectie presenteert zich in de studio van Perron 55, wie daar vorig jaar bij was weet waarom.

  Eerder waren Jungle by Night, Mozes and the Firstborn en Sywert van Lienden al aangekondigd. zomerparkfeest vaart door is zaterdag 19 januari in poppodium Perron 55. De avond begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.
 • thumb 11-12-2012  - Jungle By Night, Mozes and the Firstborn en Sywert van Lienden zijn 19 januari te gast op zomerparkfeest vaart door.

  De locatie voor ons winterse minifestival is Perron55, net als vorig jaar. De hoofdgasten zijn de heren van Jungle By Night. Ze speelden twee jaar geleden op het zomerparkfeest. Toen al was de jonge afrofunkband de verrassing van het jaar. En sindsdien blaast de band iedere tent altijd omver, waar ze ook spelen. Inmiddels veroveren ze na Nederland ook de rest van de wereld. Afgelopen jaar deden ze een tour in Turkije en concerten in Budapest, Servië en Frankrijk. Het nieuwjaarsconcert dat ze in Keulen geven, wordt live uitgezonden door de WDR. Daarna komen ze terug naar Venlo om te vlammen als nooit tevoren en de laatste plasjes water op het dek te laten verdampen met hun swingende grooves.

  Ook te gast is de jonge garagerockband Mozes and the Firstborn. Die band is niet gekozen op de Bijbelse referentie in hun naam, maar op de verpletterende live-reputatie van de rockers. Naar hun eerste album, dat in het voorjaar uitkomt, wordt reikhalzend uitgekeken. Een band om in de gaten te houden dus.

  Verder is Sywert van Lienden uitgenodigd om te spreken over de politiek van vandaag. De jonge politieke commentator werd een heuse mediapersoonlijkheid met opvallende initiatieven vol politieke vernieuwingsdrang. Over de G500 en de Stembreker mocht hij met veel enthousiasme vertellen bij DWDD, P&W en andere programma's. Vanavond blikt hij terug op die initiatieven en vooruit op de politieke toekomst.

  Verwacht zeer binnenkort meer namen!
Word vriend!