Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 20-11-2012  - De tijd van Sint en Kerst is weer gekomen, de tijd van: "Zie de maan schijnt door de bomen".

  De winkels puilen uit met talloze hebbedingen en de media proberen je tot koop te dwingen.

  Vrienden van het Zomerparkfeest houden van niveau, dat geldt ook voor het geven van 'n speciaal cadeau.

  Wat is er fijner dan plezier te delen, samen lachen, ontdekken, genieten, spelen?

  Geef de Vriendschap van het Zomerparkfeest aan een bijzonder mens, vader, moeder, partner, kleinzoon, vriend: vervul die hartewens!!

  Het garandeert de komende maanden al veel voorpret en plezier en met een extra Vriend(in) aan je zijde tijdens de Vriendenavond nog meer vertier!

  Wil je de Vriendschap in een tastbare vorm kunnen geven? Kom dan maar eens kijken wat je in de Klaasstraat kunt beleven.

  Je kunt de Vriendschap namelijk ook bij Koops of Dielen verzegelen en zij zullen dan alles op geheel unieke wijze verpakken en regelen.

  Voeg een speciaal boek of heerlijk drankje van Koops of Dielen bij, op deze manier maak je een heleboel mensen blij.

  Ook op www.vriendenvanzomerparkfeest.nl/cadeau kun je het cadeau bestellen, alles met gegarandeerd succes, dat kunnen wij voorspellen! • thumb 17-11-2012  - Het einde van de wereld is nabij als we de Maya's moeten geloven. Mocht de wereld in 2013 onverhoopt toch nog bestaan dan houden we 19 januari 2013 voor de tweede keer een winterfeestje bij Perron55!

  Het thema van afgelopen jaar was de Ark. Met een reden. Het einde van de wereld is voorspeld! Of er na de onheilsdatum van 21 december nog een toekomst is, blijft gissen.

  Als de wereld niet vergaat, hebben we natuurlijk iets te vieren. Daarom moet iedereen 19 januari alvast vrijhouden voor een feest. De Ark komt nog een keer in beweging. Het zomerparkfeest organiseert een uitdagend programma in Perron55.

  Binnenkort meer nieuws!
Word vriend!