Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 26-04-2012  - Het Zomerparkfeest 2012 wordt dit jaar afgesloten door niemand minder dan Gers Pardoel! Hij is de meest succesvolle Nederlandse artiest van het moment.

  Gers Pardoel scoorde met “Ik neem je mee” de grootste Nederlandse hit ooit in de Nederlandse top 40. Ook “Nergens zonder jou” (met Guus Meeuwis) en “Bagagedrager” kwamen in de top-tien terecht.

  Spring dus maar achterop die bagagedrager. Naar Rome, naar Parijs, of naar het Julianapark. Gers Pardoel neemt je mee!

 • thumb 26-04-2012  - Blaudzun is de afsluitende act op het hoofdpodium van de eerste festivaldag. Blaudzun maakt meeslepende en overrompelende folkpop.

  Johannes Sigmund, a.k.a. Blaudzun is met zijn karakteristieke stem en uiterlijk een opvallende verschijning. Met zijn derde album maakte hij dit jaar een grote stap voorwaarts. Dit resulteerde in overvloedige media-aandacht en een geheel uitverkochte tour langs de Nederlandse podia. Met zijn band speelt hij ook op Lowlands dit jaar.

 • thumb 26-04-2012  - Er valt weer genoeg te ontdekken komend Zomerparkfeest! De eerste namen zijn: The Excitements (zie foto: soul/funk), Dennis Gaens en Macronizm (combi van poëzie en hiphop), Tommy Ebben & The Smalltown Villains (rootsrock), San Soda (house) Shangaan Electro (afrikaanse dance-muziek), Dope D.O.D. (hiphop), JAH6 (reggae/levenslied) en Mursk & Sjoeff (dubstep).

  “Lucy” heet de voorstelling van de Nijmeegse stadsdichter Dennis Gaens en indie-hiphopband Macronizm uit Eindhoven. Uit Zuid-Afrika komt Shangaan Electro: elektronica en Afrikaanse ritmes versmelten en worden gecombineerd met energieke dans. Uit Barcelona komt The Exitements, een band die zijn naam eer aandoet met een swingende mix van funk, rnb en soul in een stijl die vergelijkbaar is met die van Sharon Jones.

  Shangaan Electro


  JAH6


  Tommy Ebben & The Small Town Villains


  The Excitements


 • thumb 17-04-2012  - De data voor het Zomerparkfeest in 2013 en 2014 zijn bekend. Zet ze nu alvast in je agenda, dan weet je zeker dat je niet per ongeluk je vakantie verkeerd boekt!

  Zomerparkfeest 2013: 1, 2, 3 en 4 augustus
  Zomerparkfeest 2014: 14, 15, 16 en 17 augustus
 • thumb 17-04-2012  - Ook zo benieuwd wie er dit jaar op het Zomerparkfeest spelen? Houd de komende weken dan vooral onze site, Twitter en Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws. We zijn druk bezig met het programma voor augustus en de eerste bevestigingen zijn inmiddels binnen.
Word vriend!