Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 15-08-2011  - Er lopen heel wat fotografen rond op het Zomerparkfeest, maar er is er maar één met een hoogtestatief én een heuse camera-helikopter; namelijk Joy van der Koelen van AerialCam.nl. Dat resulteert dan ook in fantastische foto’s. Bekijk ze hieronder en op de fotopagina van zondag:


 • thumb 14-08-2011  - Cameraman Ruud van Broekhoven maakt al een paar dagen filmpjes in het park. Kijk ze hieronder of kijk op venloinbeeld.nl • thumb 14-08-2011  - Dazzled Kid verzorgde voor zijn optreden op het Hoofdpodium een super-de-luxe privéoptreden voor vier trouwe Vrienden. Bekijk een fotoverslag via deze link. Morgen plaatsen we filmpjes van dit unieke concert op eenzame hoogte.

 • thumb 13-08-2011  - Het optreden van Jackmaster in de Carrousel wordt zondag overgenomen door zijn Nederlandse evenknie Cinnaman. Onlangs draaide Cinnaman nog een back-to-back-set met Jackmaster in Fabric, Londen: een van de hipste clubs ter wereld. Hetzelfde kunstje flikten zij in Amsterdam. Cinnaman is dan ook de meest logische vervanger. Hij heeft dezelfde onnavolgbare stijl met overdonderende platenkeuze. Luister en kijk
 • thumb 12-08-2011  - Het is gelukt! De vervanger voor Chef' Special wordt KiT, ofwel Kuenta i Tambu. Een vrolijk Haarlems percussiegezelschap met roots in Curacao. De band speelde deze zomer op verschillende gerenommeerde festivals. KiT vermengt traditionele Antilliaanse ritmes met electronica tot een broeierige cocktail. Ga naar soundcloud om een aantal tracks te beluisteren!
  KiT staat morgen om 18.00 op het hoofdpodium. Tropical bass!
 • thumb 12-08-2011  - Lex Uiting heeft speciaal voor het programma ParkPower! van Omroep Venlo een liedje geschreven. Kijk op deze pagina om het te beluisteren en de clip te bekijken.
 • thumb 12-08-2011  - Cameraman Ruud van Broekhoven was gisteren te gast en maakte filmpjes over de opening en (ZOEMAAR XS). De filmpjes staan op www.venloinbeeld.nl en zijn hieronder te bekijken.
 • thumb 11-08-2011  - Na Solar en Wallenpop moet Chef’Special ook zijn optreden op het Zomerparkfeest afzeggen. Zanger Joshua ondervindt teveel last van een kaakoperatie. De programmacommissie zoekt nog naar vervanging.
 • thumb 10-08-2011  - 3FM radio-dj Giel Beelen zal morgen een van de gasten zijn bij het optreden van (ZOEMAAR XXL). Wat Giel precies komt doen tijdens de show is nog een verrassing. Zorg dat je op tijd in het park bent!

  Bekijk de tweet van Giel hier!
 • thumb 10-08-2011  - Gisteren tijdens de Vriendenavond zijn de vier winnaars van de ballonvaart met Dazzled Kid bekend gemaakt. Zij krijgen komende zaterdag een uniek privé-concert op eenzame hoogte voorgeschoteld. Daarna staat Dazzled Kid met zijn zevenkoppige band op het Hoofdpodium. De winnaars zijn: Marion Martens, Sander Lamberts, Nelleke Hylkema en Jos Vastbinder! Een verslag volgt later op deze site!
 • thumb 10-08-2011  - Het Zomerparkfeest is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Het festivalterrein is maar honderd meter verwijderd van Centraal Station Venlo. Mocht u toch met de auto willen komen, volg dan de routebeschrijving op deze site.

  U kunt donderdag tot en met zaterdag betaald parkeren in parkeergarage Nolensplein. Op zondag is parkeren op het bovendek de hele dag gratis!

  De meest actuele routebeschrijving is hier te bekijken.
 • thumb 09-08-2011  - Stadsdichter Herman Verweij heeft speciaal voor het Zomerparkfeest een gedicht geschreven.


  Als opmaat voor wat komt
  -wij zorgen voor ondergrond-
  staan we er goedlachs bij
  te wiegen op de zomerwind


  Wolken waaien over
  als we buigen
  voor de eerste gast,
  iedere voet voelt
  niet als last, eerder
  als een vriend


  Als nederig en nietig
  onderdeel van het geheel
  worden we de eerste dag
  al platgewalst


  Komen we na vier
  dagen onder grote druk
  er niet meer bovenop
  dan blijft wat is geweest:


  wij van het zomerparkgras
  waren de dragers van dit feest
 • thumb 08-08-2011  - Misschien had de link al ontdekt of had je het gezien op Twitter, maar we hebben ook een mobiele site met het programma. Geen gedoe met papieren boekjes, maar het programma gewoon op dat ding dat je toch altijd bij je hebt. Je kunt zelf voorkeuren aanvinken en zo garanderen dat je geen favoriete artiesten gaat missen in het park. Je vindt de link bij het tabblad programma, bij alle dagen. Of via http://zpf.to/m

  Voor iPhone-bezitters is er zelfs een app waar nog wat leuke extra’s bij zitten. Download ‘m!

  zpfmobielfront300 Peter rockt!
 • thumb 07-08-2011  - Dazzled Kid, een van de hoofdartiesten van het komende Zomerparkfeest, zal voorafgaand aan zijn optreden op het hoofdpodium zaterdagavond een priveconcert geven in een luchtballon. Slechts vier gelukkigen maken kans op dit luchtig concert. De ballon wordt beschikbaar gesteld door regionale omroep L1. Het Zomerparkfeest gaat de vier exclusieve plekken verloten onder de ruim duizend Vrienden van het Zomerparkfeest. De ballon zal tijdens het festival opstijgen vanuit het Julianapark.

  Dazzled Kid is het alter ego van Tjeerd Bomhof. Hij weet als geen ander hoe je ijzersterke popliedjes schrijft. Dat bewees hij al op twee sprankelende albums met zijn band Voicst, maar hij blijkt het ook zonder zijn vaste bandmakkers te kunnen. Een jaar lang schreef hij nieuwe liedjes met andere artiesten (o.a. Jacqueline Grovaert, Giovanca en Schradinova) zonder door te hebben dat hij eigenlijk nummers aan het maken was voor een eigen album, het resultaat mag er zijn. Zijn ballon-optreden is solo. Daarna staat hij met zijn zevenkoppige band op het Hoofdpodium van het Zomerparkfeest! Mensen die kans willen maken op deze unieke show in de ballon, kunnen vóór het Zomerparkfeest nog Vriend worden. Vriend worden kan via de site van het Zomerparkfeest (www.zomerparkfeest.nl).

  Als de ballonvaart vanwege de weersomstandigheden niet door kan gaan wordt deze op een later moment ingehaald (dan helaas zonder artiest).
 • thumb 04-08-2011  - Hier is hij dan, dé Zomerparkfeest commercial voor dit jaar. Te bekijken online, of op een televisie bij jouw in de buurt!

Word vriend!