Zomerparkfeest
Nederlands English Deutsch Wat is Zomerparkfeest? Contact Pers

Nieuws

 • thumb 31-07-2011  - De traditionele Seniorenmiddag is nog niet uitverkocht. Kaarten voor dit programmaonderdeel zijn verkrijgbaar via . Kaarten kosten €7.50. De reden dat we entree vragen voor de Seniorenmiddag is om te garanderen dat we iedereen een plaats kunnen bieden. Een entreekaart geeft bovendien recht op 1 kop koffie, 1 stuk vlaai en twee ZPF-consumptiebonnen!

  Koop hier kaarten!!
 • thumb 27-07-2011  - De iPhone-programma-app van het Zomerparkfeest is klaar! De app is te downloaden via deze link: http://zpf.to/iphone.

  Via de app kun je zien welke acts er op het Zomerparkfeest komen. Je kunt de acts die je leuk vindt aanvinken en zo je eigen programma samenstellen. Zo hoef je gegarandeerd geen van je favoriete artiesten te missen! Verder kun je via de plattegrond een overzicht van het programma per podium bekijken en spelen met het Let’s Play!-soundboard. Downloaden maar!

  iphoneapp2011-1 iphoneapp2011-2 iphoneapp2011-3 iphoneapp2011-4
 • thumb 21-07-2011  - Het Zomerparkfeest 2011 wordt extra kleurrijk want we gaan een boom in het Julianapark aankleden met breiwerken. Dat is een vorm van Urban Knitting. Bij deze vorm van kunst wordt er van wol milieuvriendelijke graffitikunst gebreid en gehaakt. Met die lappen wordt een object bedekt. Voor het Zomerparkfeest is dat de mooie grote boom in het Julianapark op de plek waar op zaterdag 14 augustus de Picknick wordt gehouden. Iedereen die kan breien, haken of punniken kan meedoen!

  Wij zijn op zoek naar personen die lapjes willen maken. Liefst van lekker gekleurde wol. Het doel is dat we met elkaar zoveel kleurrijke lappen breien dat we een boom in het Julianapark kunnen aankleden. Doe mee en breng je breiwerk mee naar het Parkfeest en wij zorgen er voor dat de boom wordt ingepakt met jouw bijdrage.

  Alles is mogelijk, ieder formaat en elke soort wol, alles is goed. Voor informatie inekedohmen(a)zomerparkfeest.nl.

  Daarnaast zoekt het ZPF nog naar vrijwilligers die voorafgaand aan het Zomerparkfeest nog naar andere evenementen, festivals, feesten of bijeenkomsten gaan waar mensen zijn. Wij zoeken mensen die aantal flyers in hun zak steken en deze achter laten op lege bekers of verschraalde pilsjes om reclame te maken voor ons fantastische festival. Dus als je de Vierdaagsefeesten, Solar of een ander leuk evenement bezoekt, mail dan even naar guusbenders(a)zomerparkfeest.nl of bel mij op 06-19618336. Dan zorg ik dat je flyers krijgt. Als je nog ergens posters op wilt hangen, kun je die ook krijgen via mij.

 • thumb 12-07-2011  - Het Zomerparkfeest zoekt modellen (bij voorkeur uit de regio Venlo) die mee willen werken aan een modeshow op het festival. Irene Heldens en Femke Agema zijn twee succesvolle modeontwerpers die op het Zomerparkfeest hun collecties tegen elkaar uitspelen op een levensgroot schaakbord.

  Voor dit programmaonderdeel, Dress To Play Chess, wordt gezocht naar 16 vrouwelijke modellen, maat 34 tot 38. Ook zijn we op zoek naar een make-up artist en een haarstylist. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij ireneheldens@gmail.com. Deelnemers krijgen reiskosten en eten en drinken vergoed. De casting zal plaatsvinden op 31 juli, afhankelijk van het aantal aanmeldingen in Amsterdam of in Venlo.
 • thumb 05-07-2011  - Het thema voor van 2011 is Let's Play!, wat staat voor geloof in eigen kunnen, voor onbevangenheid, voor durf en voor rock 'n roll. In het programma en in de aankleding op het terrein komt die houding op vele manieren terug.

  Het nieuws wordt momenteel gedomineerd door de bezuinigingen in de kunstwereld. Terecht natuurlijk. Maar heel vaak gaat het louter over geld en veel minder over creativiteit. Het Zomerparkfeest wil met het thema voor 2011 laten zien dat budgetten niet het belangrijkste zijn. Let's Play! is een mentaliteit, een positieve houding die uitgaat van de eigen kracht. Het Zomerparkfeest programmeert alweer voor het vijfde jaar aan de hand van een thema. Let's Play! Is natuurlijk ook een reactie op de verregende editie van vorig jaar. Het Zomerparkfeest wil met dit thema haar kracht laten zien.

  Programmatisch staat Let's Play! voor meer rock ’n roll in de podiumkunst. Voor meer lef en voor meer durf. Voor speelse naïviteit. De programmacommissie heeft gezocht naar makers die dicht bij zichzelf blijven, risico's nemen en die een do-it-yourself-mentaliteit uitdragen. Artiesten die het podium opklimmen omdat ze geen andere keus hebben, omdat het eruit moet. Kunst van binnenuit dus. Aftikken en spelen maar. Let's Play! in letterlijke zin dus.

  Het thema is net als ieder jaar grafisch uitgewerkt door Studio Denk. Zij zijn aan de slag gegaan met duct-tape en hebben een geheel nieuw lettertype ontworpen hiermee. Met hand en schaar. Ook hier: Let's Play!

  Er wordt dit jaar gekozen voor een no-nonsense-uitstraling, die past bij het thema en ook bij een kleiner budget. Er wordt vooral gewerkt met materialen die toch al op een festival aanwezig zijn. Daar zal het aankledingteam zelf – in lijn met de Let's Play! gedachte – iets van maken. Hout, trapladders, vuilniszakken, prikkabel en met name duct-tape zijn terugkerende elementen.

  Je kunt onder programma meteen op de Let's Play!-button klikken om te zien welke programmaonderdelen speciaal in lijn van het thema geboekt of bedacht zijn.

Word vriend!